Pana la urmatoarea editie…


Enuntul probei:
Daca n-ai lucrat inca in presa, iti dam noi acum ocazia – macar ipotetic
Presupunand ca ai lucra pentru ori in colaborare cu unul sau mai multi din partenerii media ai competitiei SuperBlog 2012, ce ti-ar placea sa faci? Ce post ai prefera, ce ai aduce nou, cum ti-ai lasa amprenta asupra activitatii respectivei redactii / blogului ales drept colaborator si, nu in ultimul rand, cum ai promova SuperBlog din “rolul” tau?
Nu ne intereseaza o prezentare a programului ori a fisei postului, ci am vrea sa stim ce ti-ar placea cu adevarat sa faci daca ai lucra in media si cum ai interactiona cu partenerii competitiei noastre. Poti alege ca angajator / colaborator ipotetic unul, mai multi sau toti partenerii media.

******************

Declar cu zambetul pe buze ca am ajuns la finalul concursului. A fost o competitie destul de grea avand in vedere ca sunt la prima participare. Am privit SuperBlog 2012 ca pe o joaca insa s-a dovedit a fi mult mai mult de-atat…
Consider ca sunt putini cei care stiu despre acest concurs si ca organizatorii / sponsorii ar trebui sa-l promoveze mai mult.
Dat fiind ca partenerii media au fost: www.radiolynx.ro, www.trilulilu.ro, www.connect.ro, www.photomagazine.ro, www.prwave.ro, www.121.ro , www.robintel.ro, www.obisnuit.eu, www.moneywatch.ro, www.arenait.net, www.jurnallifestyle.ro as spune ca publicitatea a fost pe maini bune insa eu as incerca si o reclama outdoor. O modalitatea prin care as face cunoscut SuperBlog. As face mici pliante cu sponsori si partenerii media iar pe verso as pune cateva cuvinte despre competitie. Aceste pliante vor fi trimise participantilor anteriori pentru distrbuire 😀

Impactul audio este la fel de puternic ca cel video. As profita de acesta si as realiza mini concursuri cu premii simbolice pe RadioLynx.ro, cu diferite teme. Un exemplu ar fi „cel mai bun slogan, cel mai amuzant slogan…”

As organiza intalniri intre bloggeri si parteneri pentru a-i antrena la discutii legate de promovarea produselor in fuctie de participarea sponsorilor. In astfel de competitii sponsorii sunt esentiali. Deasemenea si ei pot contribui la promovarea acestei initiative.

In speranta ca ne vom intalni la urmatoarea editie va spun ca acest articol participa la SuperBlog 2012

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: