Pandispan cu cacao


  • Ingrediente

     

  • 5 oua
  • 125 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri cacao
  • zahar pudra

Mod de preparare

  1. Se freaca galbenusurile cu zahar si se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
  2. Se bat albusurile spuma tare si se adauga peste compozitie, se amesteca bine apoi se separa in doua boluri in doua parti egale
  3. Peste compozitia dintr-un bol se adauga cacaoa si se amesteca.
  4. Se unge tava cu margarina si se toarna compozitia.
  5. Se da la cuptor la foc mediu si se testeaza cu scobitoarea, cand e gata se presara zahar pudra.

pandispan cu cacao

pandispan cu cacao

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Psiholog Iuliana Condrea

incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: