Casa ideala te asteapta pe titirez.ro


Daca doresti sa inchiriezi sau sa cumperi un apartament sau o garsoniera in Bucuresti, piata imobiliara te intampina cu preturi tentante – in functie de bugetul tau. Astfel ca, oferta difera in functie de zona sau facilitati dar unele preturile pot fi foarte avantajoase.

In zona Tei, de exemplu,  pretul unei garsoniere porneste de la 25 000 € (26 mp) si poate ajunge pana la 44 850 € (45 mp). In functie de bugetul de care dispuneti, sau preferinte, puteti alege sa achizitionati locuinta deja mobilata si astfel impuscati doi iepuri dintr-o lovitura. Cartierul Tei este situat in estul capitalei si  dispunde si de un centru universitar – al Facultatii de Constructii – care se se gaseste la circa 20 de minute distanta de centrul Bucurestiului, iar in zona se afla multe supermarket-uri, magazinul Bucur Obor si Piata Obor. De asemenea, Teiul are doua parcuri mari si destul de bine amenajate – Parcul Circului si Tei, insa cel mai important spatiu verde si de agrement al zonei este Lacul Tei

Daca doriti sa inchiriati garsoniera, aflati ca in zona Vitan o gasiti incepand de la 170 € pana la 1.500 € pe luna. Vitan este un cartier situat in partea de sud a Bucurestiului in sectorul 3, de-a lungul raului Dambovita, marginit de cartiereleDristor, Titan, Centrul Civic, Oltenitei si Berceni si este considerata zona semi-centrala sau precentrala. Blocurile sunt noi sau foarte noi, cele mai vechi fiind construite dupa anul 1980. In zona sunt foarte multe mijloace de transport, supermarket-uri, scoli, banci, farmacii si mall Vitan, iar Unirea se afla la o aruncatura de bat.

1384356288_1339333375

1394790934_1124025973

Daca doriti sa inchiriati un apartament cu 3 camere, zona Tineretului este ideala. Preturile variaza intre 250 € si 700 € pe luna, cartierul se află în sectorul 4 al Capitalei si este strabatut de Calea Vacaresti – una dintre cele mai importante si cunoscute artere de circulatie ale Bucurestiului. In zona se afla multe magazine, doua piete agroalimentare, gradinite, scoala gimnaziala, liceu si doua facultati. Transportul in comun este variat si exista acces direct la metrou.

Daca doriti un apartament intr-o zona rezidentiala, sau sunteti in cautarea caminului ideal, titirez.ro va intampina cu o paleta larga de oferte din diverse zone ale capitalei. Fie ca e vorba despre o garsoniera sau un apartament, sau poate doriti o vila cu piscina sau vreti sa inchiriati un teren, titirez.ro va ajuta sa faceti alegerea corecta. Si ca sa va fie cat mai simplu cu putinta, a dezvoltat o aplicatie de mobil disponibila IOS si Android in care ofertele sunt actualizate la minut.

Daca esti in cautare de spatiu pentru birouri, gradinita, cabinet medical sau scoala privata, chiria lunara pentru o vila intreaga, de 400-500 mp, variaza intre 3.800 euro si 9.000 euro, in functie de zona, finisaje si suprafata inchiriabila a imobilului.

Desi oferta este in continua crestere, specialistii estimeaza ca 2014 este un an propice investitiilor de acest gen. Zona dinamica a capitalei se considera a fi partea de centru-nord, din cauza proiectelor noi de spatii office, dar nu acelasi lucru se poate spune si de zona centru-vest a orasului. Desi preturile variaza intre 7 euro/mp/luna, pentru spatii de clasa C in Sud, Est si Nord si 17 euro/mp/luna, pentru spatii de birouri de clasa A in Centru-Nord.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: