Oferte imobiliare in zonele Aviatiei si Baneasa


Baneasa este – din punctul meu de vedere – zona dinamica a capitalei. Lineste, siguranta, verdeata, lux, confort. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza. Zona se intinde pe o suprafata de circa 25 ha si face parte din sectorul 1 al capitalei, traversata fiind de una dintre cele mai importante artere de circulatie ale Bucurestiului – Soseaua Bucuresti Ploiesti, care asigura accesul catre Drumul National 1, Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni. Aici se gaseste si Baneasa Shopping Center, cel mai mare parc comercial din tara -cu magazine din lanturi internationale- precum si numeroare showroom-uri.

Zona Baneasa a cunoscut o dezvoltare accelerata dupa anul 2000, cand au fost construite foarte multe imobile cu standarde ridicate de confort, apartamentele din acestea avand suprafete mult mai mari decat cele construite inainte de 1989. Aici, garsonierele au suprafete cuprinse intre 38 si 42 mp, apartamentele cu 2 camere 55-60 mp, apartamentele cu 3 camere 72-85 mp, iar apartamentele cu 4 camere 90-95 mp. Tot aici gasim si renumitele ansambluri de vile, care sunt atat de frumoase si cochete incat par a fi coperti de revista. La capitolul vanzari apartamente in zona baneasapreturile sunt in scadere, asa ca 2014 este un an propice achizitiilor.

Un oras in miniatura, unde confortul isi pune amprenta in fiecare coltisor, la fiecare pas. In plus, vecinatatea padurii Baneasa iti ofera un aer curat, proaspat. Gradina Zoologica ce reuneste numeroase specii de animale si pasari. este un punct de atractie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Cartierul Aviatiei se afla in sectorul 1 al Capitalei, in partea de nord a Municipiului Bucuresti. Se invecineaza la nord vest cu cartierul Baneasa, la sud cu cartierul Floreasca si Parcul Bordei, la est cu cartierul Pipera si la vest cu Parcul Herastrau si zona de lux din jurul Soselei Nordului. Aici putem gasi spatii de birouri in cladiri impunatoare, apartamente cochete in blocuri mici, dar si apartamente de lux in blocuri noi, vile moderne si spatii comerciale. Este o zona linistita si curata, in vecinatate cu diverse obiective de interes; acces la metrou – statia Aurel Vlaicu, Parcul Bordei -unul dintre cele mai importante obiective turistice din Muntenia, se intinde pe o suprafata de 3 hectare, pe malul lacului Floreasca – vizavi de Parcul Herastrau. Vegetatia parcului se compune din diverse specii de arbori si arbusti precum: magnolia, liliodendron, platan, rhododendron, tillia, prunus si bambus. Dintre speciile de plante ce se regasesc in parc amintim: begonia, petunia, salvie, dahlia, gazania si viola. Parcul Herastrau -zona preferata de relaxare din inima Bucurestiului. Aici ne gasim refugiul in zilele toride de vara sau ne bucuram de o plimbare pe malul lacului in serile calduroase.  Parcul cuprinde: zona Expoflora, organizata pe 15 hectare, an de an realizandu-se aici decoruri florare, doua teatre – unul pentru copii si unul pentru adulti, doua pavilioane pentru expozitii, biblioteci, umbrar dedicat lecturii sau sahului, debarcader, terenuri de sport, parc de distractii, un trenulet pentru plimbari, un hotel, terase, restaurante si cafenele, etc. In 2010 a fost inaugurata aleea “Michael Jackson”, care plimba locuitorii catre Arcul de Triumf si pastreaza placa comemorativa MJ inaugurata in ziua in care artistul ar fi implinit 51 de ani. Tot in parc, exista o zona rezidentiala speciala constituita de Palatul Elisabeta si Muzeul Satului, muzeu ce gazduieste evenimente si expozitii in tema populara. Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti si cel mai mare parc din Europa in interiorul unui oras, fiind preferat de toti locuitorii capitalei si nu numai, pentru zonele de distractii, pentru plimbari lungi pe malul lacului, plimbari cu barca, activitati nautice, sport in aer liber, si Lacul Floreasca. 

Cei care isi doresc o locuinta in una dintre cele mai noi zone rezidentiale ale Capitalei pot consulta anunturile cu apartamente de vanzare in aviatiei, sau ofertele Aisielimobiliare.ro

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: