#BeUnforgettable – Codul Elegantei, 2014 Edition


Cum arată eleganţa în ziua de astăzi. L’Oreal Luxury vrea să găsească cel mai bun răspuns al acestei întrebări şi s-a hotărât să intrebe bloggerii, să vadă ce părere au ei, asta în contextul noii lor campanii, #BeUnforgettable – Codul Elegantei, 2014 Edition.

Eleganța – din punctul meu de vedere – înseamnă șarm și atitudine. De ce consider asta? Pentru că atitudinea de foarte multe ori iți reflectă personalitatea și starea de spirit iar șarmul te invăluie in farmec și grație. Dacă adăugăm și naturalețe obținem o rețetă de succes. Dar dacă adăugăm și un strop de parfum?

 

Eleganța feminină

Parfumul este cel care ne îmbracă sau ne dezbracă, după caz.
–Să spunem că ne pregătim pentru un eveniment important și alegem o ținută frumoasă, scumpă și menită să atragă toate privirele. Ne dorim să fim in centrul atenției și mizăm pe rochie. Peste această ținută pulverizăm 7 straturi de parfum. Mai observă cineva ținuta? Nu. Parfumul folosit în exces a reușit să te dezbrace. 😀
–A doua ipoteză este aceea de a te îmbrăca lejer, extrem de lejer. Și dacă tot vorbeam despre un eveniment important, să păstrăm locația 😀 astfel că alegi să porți rochița cumpărată acum 2 ani, care nu a costat foarte mult, ceva bijuterii discrete și câteva puf-uri la fel de discrete de parfum aplicate in zonele cheie: gâtul, lobul urechii, spatele genunchilor, încheietura mâinii, partea interioară a cotului și/sau pe păr. Ei bine, această variantă te pune cu adevărat în valoare. Parfumul te învăluie și te îmbracă în eleganța de care ai nevoie.

 

Eleganța masculină

Ca și în cazul doamnelor, ce e mult strică. De evitat excesul de parfum sau after shave înțepător, haine în culori țipătoare asortate cu o mulțime de accesorii – poleite-  deoarece daunează grav imaginii. Zgârie retina. Sau, că tot a venit vara; celebra combinație de maiou (eventual model plasă), pantaloni 3/4, ciorapi albi și sandale. După preferințe adăugăm una bucată, sau mai multe, lanțuri, mărgele, brățări… și garantat obținem un look masculin, elegant. Sau nu?!? Pai nu!

Un bărbat care dorește să atragă privirile domnișoarelor trebuie să-și descopere stilul vestimentar care-l avantajează și să evite erorile. Să opteze pentru ținutele adecvate personalității sale, activităților și job-ului. Poți merge în trening la birou sau în costum la sala de sport? Evident că nu! Dar poți fi atrăgător, fie că porți trening, costum sau…orice altceva, dacă-ți păstrezi naturalețea, șarmul și atitudinea potrivită? Da, cu siguranță!

Armani-Code-Ice_-teaser-730

O ținută aleasă corect si un strop te parfum te transformă ca prin magie. Alege Armani Code Ice – un parfum ce ține locul cuvintelor, un parfum seducător și masculin ce te va ajuta să atragi atenția celor din jur sau, de ce nu, să cucerești persoana vizată.

Armani_Code_Ice_new
#BeUnforgettable pentru cei din jur și lumea ta va fi perfectă!
Parfumul este cel care te îmbracă în privirile celor din jur. Alege să fii unic, să fii elegant! Dacă vă spun că în adoleșcență m-am îndrăgostit de un băiat tocmai pentru faptul că folosea nu-stiu-ce parfum și mirosea  irezistibil? Il vedeam plin de calități: misterios, senzual, seducator… etc. Din păcate, pentru el :D, sticluța cu parfum s-a golit și prințul cel frumos a redevenit rățușca cea urătă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: