Vacanta de vis pe Insula Skiathos


Vara este sinonim cu soare, mare, munte, vacanță și răsfăț. Cu Relaxare. Este poate singurul  anotimpul pe care-l așteptăm nerăbdători și dornici de distracție. Cum încep zilele călduroase cum încolțesc gândurile și planurile de vacanță. Ne dorim să vizităm locuri noi, să profităm de soare, să ne bălăcim în apa mării sau să cutreierăm potecile întortocheate ale munților.

Vrem să ne încărcăm bateriile cu cât mai multă energie și bagajele cu amintiri frumoase, unice. Suntem în căutare de locuri frumoase și speciale, nemaivăzute. Slavă Domnului că avem de unde alege! Așa că, entuziasmați, întocmim lista cu posibile destinații pregătite să ne primească cu brațele deschise si căutăm cele mai ieftine bilete avion cu putință. Vrem ceva accesibil ca preț dar bogat în distracție, corect? Ei bine, Grecia este cea mai bună alegere. De ce? Pentru că are insule fascinante, ruine vechi de mii de ani, ape cristaline și plaje de vis, iar costurile sunt minime. Ceva bani de buzunar, mai mulți sau mai puțini (după buget) și bilete avion pentru tine și cei dragi, atât!

vacanta

Pe lângă insulele deja cunoscute, Grecia deține cu mândrie și un colț de Rai. Insula  Skiathos – un loc în care să te simți ca-n Paradis, departe de stresul cotidian și de forfota orașelor din țara noastră. Un sejur All in One să-i spunem, deoarece aici vă bucurați de băi de soare pe oricare dintre cele 69 de plaje dar și de drumeții în pădurile de pini – pline de vegetație rară. Puteți face deplasări cu autobuzul sau puteți închiria o mașină sau motocicletă și puteți lua vaporașul pentru a vizita aproape toate plajele. În zonă găsiți numeroase hoteluri, cluburi, cafenele, baruri și restaurante cu servicii excelente și mâncare delicioasă, iar pentru cazare puteți consulta lista bogata de  oferte hoteluri Skiathos cu prețuri accesibile. O destinație unică, spectaculoasă, potrivită pentru distracție, plimbări romantice și relaxare. Ce poate fi mai minunat de atât?!

skiathos

Grecia a fost, este și va fi cea mai bună alegere. Să-ți petreci vacanța în skiathos alaturi de cei dragi, înconjurat de locuri frumoase, memorabile, este visul fiecăruia. Așadar, vă doresc tuturor alegeri inspirate, vacanțe minunate și amintiri frumoase! ❤

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: