Floraria Mobila – Flori in 2 ore


A fost odată ca niciodată un tânăr isteț și foarte, foarte frumos. Atât de frumos încât era iubit în taină de mai toate mândrele care-l zăreau. Și nu erau puține. Spiritul său războinic, caracterul feroce și prezența sa atletică îl poziționează pe tânărul nostru în topul preferințelor domnițelor, și de aici presupun că avea parte și de invidie din partea domnilor… și cum fiecare personaj are un nume, am să-l numesc Ares.

Într-o zi, pe când se plimba prin parc, a zărit o tânără frumoasă și fermecătoare, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Deși războinic din fire, și curajos, tânărul Ares a dat dovadă de timiditate și n-a îndrăznit să-i spună nici măcar două cuvinte. Suferea și o privea în tăcere pe tânăra… -să-i spunem Afrodita- care se odihnea pe băncuța de lângă mirtul veșnic verde și  hrănea porumbeii care țopăiau fericiți în jurul ei.

Zilnic venea doar să o privească, atăt. Nici nu avea nevoie de ceas, pentru că inima număra cu precizie fiecare minut, fiecare secundă. Într-o zi însă, Afrodita n-a apărut. Degeaba a așteptat Ares vreo 4 ore crezând că e la shopping sau poate la coafor ori e prinsă-n trafic. Nici urmă de Afrodita! Simțea că totul în jurul său se prăbușește, că iubirea îi inundă fiecare celulă, că roiuri de fluturi se zbat ca de moarte încercând să iasă prin pieptu-i mușchiulos.

Într-un final a plecat spre casă convins că mâine o va găsi la locul știut. Dar nu, n-a fost așa. Afrodita n-a venit. Atunci Ares a intrat în panică, cuprins de scenarii horror: dacă e singură și răcită; cu febră, frisoane… sau poate e rănită! Și însoțit de gânduri a pornit abătut spre casă. La colțul străzii s-a întâlnit cu o amică de-a lui, Chloris, cu care a reușit să schimbe câteva vorbe dar și să-i povestească durerea prin care trecea.

Auzind pățania, Chloris a zâmbit și a încercat să-l liniștească, pentru că, din spusele lui, și-a dat seama că este vorba despre Afrodita, o bună prietenă de-a ei.

-Uite care-i treaba, spuse Chloris, Afrodita trece printr-o perioadă mai dificilă, înțelegi? Are nevoie de liniște.

-Da…dar trebuie să o văd, să vorbesc cu ea!

-Nu cred că primește vizite, dar tare mult aș vrea să te pot ajuta… De ce nu-i trimiți flori? ar fi o surpriză plăcută. Stai să-ți notez adresa.

-Cum? Nu, nu cred. Cum să apar la ușa ei cu un buchet de flori în brațe? Nu!

-Dar nu te duci tu, de livrare se ocupă Florăria Mobilă iar livrarea se face în două ore. Stai să-ți arăt.

Și Chloris scoase tableta din geantă și începu să-i arate o mulțime de poze cu buchete de flori și aranjamente florare de o frumusețe răpitoare.

IMG_0590-1-150x150 IMG_0441-150x150 IMG_0416-150x150 IMG_0346-150x150IMG_0361-150x150 IMG_0607-150x150

 

-Vezi cât sunt de frumoase? spuse ea zâmbind…

-Da, ai dreptate. Chiar acum voi face o comanda. Ba mai mult. Am să-i trimit flori zilnic, și de fiecare dată voi alege aranjamente florale diferite.

-Poftim și adresa. Multă baftă, dragul meu! 🙂

-Mulțumesc… Sper să fie o surpriză plăcută. 🙂

Și tânărul nostru a plasat o comandă și a pornit grăbit spre adresa celei care-i cucerise inima. A ajuns cu puțin timp înainte dar la fix ca să surprindă bucuria și emoțiile frumoasei Afrodita. Și cum secretele nu sunt tocmai făcute pentru femei, Chloris deja o anunțase că are un admirator secret și nu mică i-a fost surpriza să afle că și ea…îl iubește.

Ce-a urmat? A urmat o poveste de iubire… sau o iubire ca-n poveste?!? Nu știu exact tot ce a urmat, dar știu că zilnic primea cele mai frumoase buchete de flori.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: