Mall-ul online care mi-a furat inima


De-ar fi să primesc un card, cu sau fără limită de credit, (fie el și Gold :D) și doar o secundă timp de gândire pentru a alege un magazin online în care să fac shopping, aș spune fără să stau pe gănduri- nici măcar secunda aia nu o irosesc- elefant.ro. De ce? Pentru că-l ador! Îl ador atât de tare încât aș face o vrajă și l-aș transforma în prinț – pe care inevitabil l-aș lua de bărbat și evident că l-aș duce pe drumul falimentului… Dar asta va fi să fie din iubire. Din moment ce legea cununiei spune că ”ce-i al meu e și al tău și viceversa” eu nu mă pot opune, nu? Și uite așa aș ajunge prințesă peste regatul de aur și voi avea propriul mall online pentru întreaga familie; și de aici să se înțeleagă că toate cele peste 130 000 de produse vor fi ale mele! Wow! nici nu-mi permit să visez mai departe. Probabil că voi împărții și cu voi o parte din ele, contracost, dar rămâne de discutat.

Dacă Doamne ferește! dintr-o eroare tehnică nu-mi iese vraja cu prințul, am și un plan de rezervă. Acesta s-ar întâmpla când elefănțelul va fi aflat că-i sunt fanul nr 1 și ma invită la o plimbare. Ei bine, plimbarea va fi prin depozitul lui că doar nu prin parc, și, într-un moment de generozitate, sau la plecarea mea – nu știu sigur- îmi spune să iau cu mine atâtea lucruri cât pot duce-n brațe. În acel moment mă transform în caracatiță!

Mai am câteva scenarii dar le păstrez pentru noi doi. Oricum le știe aproape pe toate pentru că i-le spun de fiecare dată când îi răsfoiesc căsuța pagină cu pagină și, deși îi cunosc fiecare colțișor, mereu mă surprinde cu ceva nou. De foarte multe ori acest lucru e motiv de ceartă pentru că le afișează ca să-mi facă în ciudă, să mă tortureze! ps. Dacă vrei să te răzbuni pe o femeie și nu știi cum, e suficient să-i arăți o pagină (sau doar un colțișor) cu haine, pantofi sau parfumuri si cosmetice la reducere. Dacă îi spui și că beneficiază de un voucher de bun venit în club în valoare de 90 de lei…nu-ți recomand să stai prea aproape de ea în acel moment.

elefant 2

De fapt, dacă mă gândesc bine, nici nu știu cum este la suflet acest elefănțel. Să fie el bun, milostiv – de aici toate voucherele, reducerile și surprizele, sau rău? Eu zic că e rău! De ce? Păi numai eu știu de câte ori oftez în fața monitorului – cu ochii în cap cât cepele și dinții înfipți în buză – când văd frumusețile alea de rochii și genți, de sandale, de tricouri… băgate la reduceri…. oooooff!! Noroc că apar copiii și mă trezesc la realitate când îi aud: ” Dai puțin la jucării?” ”Luăm și cărți cu povești?” Voi cum reacționați atunci când vedeți asa ceva?

mall

Zilele trecute mă gândeam că mai este puțin timp până plec în vacanță și n-am cremă de protecție solară, și recunosc că nu rezist mai mult de două zile fără să mă plimb virtual prin viitorul meu palat, așa că mi-am luat inima-n dinți și m-am pregătit sufletește de o nouă rundă de tortură. Deși știam ce caut am început cu ofertele speciale, mare greșeală! Când vezi în fața ochilor atâtea reduceri te apucă plânsul. Am băut un pahar de apă rece și abia am reușit să părăsesc pagina aia plină ochi cu ispite de toate felurile. M-am dus glonț la creme pentru protecție solară dar cu mintea tot la genți rămasă. Ca să pună sare pe rană le-am găsit la reducere, nici nu se putea altfel. Și acum ce fac cu reducerea?  Hihihi, mustăceam în timp ce răsfoiam cea mai parfumată încăpere. Am luat și un parfum și am finalizat comanda repede, mai mult de frică, și știi de ce? Da, și parfumurile erau tot la reducere… Acum pot pleca liniștită în vacanță, am protecție în fața razelor fierbinți și parfumul care să mă învăluie.

elefant

Când vine vorba de elefant.ro aș putea înșira cuvinte pe zeci de paginii față/verso. De la sutele de mii de produse aflate pe stoc și până la livrarea impecabilă, de cele mai multe ori făcută înaintea termenului estimat. Pur și simplu mă trezeam cu un SMS din partea curierului și la câteva minute după, cu coletul în brațe. Când vreau să ofer un cadou inspirat celor dragi știu sigur că-l găsesc la el. Vreau cosmetice, cărți, accesorii, încălțăminte etc.? Are! De-asta îl iubesc! Și tot din iubire m-am abonat la newsletter și i-am oferit și un like pe Facebook; ca să-i spionez fiecare mișcare. Dar când mă aștept să-l prind pe picior greșit, el ce face? Îmi trimite cadouri și reduceri, ca un adevărat gentleman! off…

Elefănțel, vrei să-mi fii prinț? măcar pentru o zi…! 😦

 

 

 

 

3 comentarii

  1. De cand am vazut ce lenjerii de pat are le visez si noaptea :))

    Apreciază

  2. Pot folosii voucher-ul ala pentru orice produs? Ia ca intru sa vad despre ce vorba

    Apreciază

  3. krystyana84 · · Răspunde

    Si mie imi place elefantelul maxim pentru ca are multe reduceri

    Apreciază

Lasă un comentariu

Iuliana Condrea, Psiholog

Incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel