Albumul de familie merită cea mai bună hârtie foto


Vara este anotimpul alocat distracției, nu? Concedii, petreceri, relaxare… Este poate singurul motiv pentru care ne facem planuri încă din iarnă. De fapt, dacă mă gândesc bine și restul anotimpurilor au părți frumoase; printre nămeți și ploi, nu? Deci ajung la concluzia că fiecare zi, indiferent de anotimp, are frumusețea ei. Doar că natura este mai generoasă vara. Sau nu? Sunt persoane care preferă primăvara – când natura prinde viață; altele –  toamna – bogată și colorată; în timp ce alte voci vor spune că iarna – cu zăpadă și spiritul specific sărbătorilor  – este adorabilă. Însă de foarte multe ori, sau tot timpul, ni se pare că timpul zboară atât de repede încât nu apucăm să ne bucurăm pe cât ne-am dori de anotimpul preferat.

Indiferent de anotimpul preferat, un lucru este cert: Vrem să profităm la maximum de sezonul estival și să petrecem cât mai mult timp cu prietenii, să escaladăm munții sau să ne prăjim la soare pe cel mai fierbinte nisip. Și, pentru că vrem să păstrăm vie amintirea momentului, apelam la tehnologie și facem o mulțime de poze frumoase, nu-i așa?  Fie că le facem pentru noi, și doar pentru noi, fie că le vom arăta nepoților, ele trebuiesc păstrate cu grijă – la adevărata lor valoare sentimentală. Dar, oare cum le păstrezi? În telefon? Pe cardul aparatului foto sau în calculator? Da? Nu cred că este cea mai bună alegere! Cum ar fi să mergi la munte, să apară ursul fix lângă tine și să faci cel mai reușit selfie? Și, fie vorba între noi, știm că în spatele unui selfie reușit se află câteva selfie-uri ratate… Deci ar fi o poză de arătat și stră-stră-strănepoților, nu? Doar că din grabă ai șters-o! Ce ghinion!

Acesta este doar un motiv pentru care trebuie să așezăm pozele într-un album, frumos, pe care să-l răsfoim de fiecare dată cu plăcere și emoții. Și, pentru asta ai nevoie doar de un album, evident, și de o imprimantă cu cartușe reîncărcabile. Simplu, nu?

imp

Și, dacă vrei să scrii anumite detalii pe spatele pozelor; cum ar fi data sau numele ursului – pe care probabil l-ai fi botezat deja Martinel, află că magazinul online cartuseria.ro te așteaptă cu o mulțime de articole pentru birou – tot ce înseamnă birotică și papetărie, hârtie foto, consumabile laser și inkjet etc.

yt

Au chiar și ghiozdane de școală pentru prichindei.

gg

 

Iar dacă ai cheltuit prea mult pe excursii de vis prin locuri exotice, nu-ți face griji, pentru că prețurile sunt atât de mici încât îți permiți cu siguranță tot necesarul de consumabile pentru birou, ba mai mult – poți pune diferența de bani la pușculiță pentru următoarea vacanță!

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. Criss Cristinne · · Răspunde

    Super! bine ca stiu unde gasesc ghiozdane ca acush vine toamna cu scoala cu tot

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: