Servicii si solutii software de salarizare si administrare de personal


Activitatile de salarizare, colectare pontaje si administrare de personal implica multa munca, iar atunci cand aceste operatiuni se fac manual cu siguranta se strecoara geseli. Ca sa eviti riscul de eroare trebuie sa ceri ajutorul profesionistilor, care te vor ajuta sa obtii rezultate corecte. Si, de foarte multe ori firmele de consultanta reprezinta solutia ideala dar si secretul din spatele marilor companii. Cu idei stralucite si strategii bine gandite si puse la punct, acestea urmaresc sa readuca echilibrul pe plan financiar si economic, dezvoltand planuri si solutii de atragere a clientilor noi, motivandu-i pe cei actuali si oferind o buna organizare in randul angajatilor prin servicii resurse umane personalizate in functie de nevoile firmei. O astfel de firma de consultanta se numeste Human Resources Planning, si este formata dintr-o echipa profesionista, dinamica si plina de idei marete, ce pot asigura serviciile de salarizare si administrare de personal, consultanta profesionista in domeniu, interpretari legislative profesioniste, servicii resurse umane, calculator salarii, salarizare bugetari etc.

logo.hrp_

HRP.Ro, aplica metode ample, care necesita calcule individuale, bazate pe configurarea acestora in functie de mai multe aspecte importante: vechime, spor, indemnizatii de concedii, program de lucru sau alte aspecte aflate in conformitatea cu legislatia în vigoare, rezultatul fiind o activitate placuta pentru specialistilor din resurse umane, dar si multumire in randul personalui – acestia avand certitudinea ca sunt platiti corect, datorita unui calculator salarii bine organizat. Un astfel de calculator salarii detine un grad mare de corectitudine al datelor si nu permite greseli, asadar riscurile de eroare sunt eliminate cu desavarsire,

Asadar, Human Resources Planning tine cont de toate aspectele strategice de dezvoltare si au reusit sa vina cu un plan ce include un mai bun management al timpului alocat muncii, imbinand responsabilitatile fiecaruia cu volumul de munca si cerintele impunse. Astfel au obtinut eficienta la locul de munca atat in cadru companiilor mari, private, cat si a celor de stat – care au beneficiat de servicii salarizare bugetari si consultanta in domeniu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel

%d blogeri au apreciat asta: