Alungă sindromul premenstrual și dismenoreea


Deși mă consideram o persoană sănătoasă din mai toate punctele de vedere, viața a ținut morțiș să mă contrazică. Totul a început cu o cură de slăbire haotică, urmată la scurt timp de pierderea cuiva drag. Cura de slăbire mi-a afectat sistemul imunitar, iar tristul eveniment și-a pus adânc amprenta asupra psihicului și stărilor emoționale. După o perioadă de lupte interioare în căutarea echilibrului, am cedat. Dintr-o persoană veselă și dinamică ajunsesem una depresivă. În timp însă, am reușit să înțeleg că – deși nimeni și nimic nu poate înlocui pierderea – nu suntem nemuritori, iar rănile se închid.

Încet, încet, cu puțină voință și ajutorul celor din jur am reușit să revin pe linia de plutire. Simțeam că nu este suficient, dar era un pas uriaș pentru mine. Deși mă simțeam din ce în ce mai bine, erau perioade în care totul se prăbușea – semn că ceva nu este în regulă. Au fost zile în care stările nervoase apăreau din senin, iar cele sufletești se schimbau îngrijorător de repede. Deveneam agitată și nu mă puteam bucura cu adevărat de nimic! Nu mă puteam juca în voie cu copiii mei și petreceam împreună din ce în ce mai puțin timp. Iar la serbarea de iarnă… Îmi amintesc că cel mic era în culmea fericirii, știa perfect poezia iar zâmbetul lui ar fi topit chiar și cel mai aprig ghețar. Doar că, eu, eram absentă deși eram acolo, prezentă!

Eram conștientă de schimbări dar nu le puteam controla. Trăiam un calvar iar gândul că pot fi probleme psihice nu-mi dădea pace și mă speria mai tare. Simțeam că nu sunt eu cu adevărat și că trebuie să cer ajutor, așa că am mers la medic. Cu inima cât un purice și imagini horror în minte m-am prezentat din cabinet în cabinet, iar verdictul final a fost „sindrom premenstrual”. Un diagnostic aparent simplu, dar periculos în realitate. Conform cercetătorilor se estimează că 1 dn 4 femei suferă de acest sindrom care ne controlează viața. Și credeți-mă, e groaznic!

Am urmat un tratament cu Evecare timp de 4 luni. Deja după 2 luni de tratament ma simțeam mult mai bine și mă bucuram cu adevărat de viață, de cei dragi… După încă o lună de tratament schimbarea se vedea pe chipul și în privirea mea, iar totul a redevenit ca prin magie la normal. Adio, tristețe! Adio, stări depresive și nervozitate!

Evecare corectează dezechilibrul hormonal, combate inflamația, durerea, anemia, – asociate tulburărilor menstruale, și este indicat în cazuri de sindrom premenstrual, dismenoree, menstruație neregulată și sângerări uterine disfuncționale, sindromul ovarului polichistic, infertilitate și reproducere asistată. Dacă știam de acest herbomineral de la început, din momentul în care au început să apară simptomele, poate că nu trăiam luni de zile detașată de lumea reală. Dar mă bucur că l-am avut ca aliat în lupta cu necunoscutul și, cu ajutorul lui m-am putut bucura cu adevărat de serbarea de 8 Martie! Nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi fost pentru mine, ca mamă, să retrăiesc acele sentimente bizare, agitate – în loc să simt fericirea, alături de puiul meu!

Așadar, dacă și voi simțiți că stările sufletești devin necontrolate, apare depresia, nervozitatea sau alte simptome caracteristice – nu ezitați să mergeți la medic. Nu le lăsați să vă controleze viața!

Și-n plus, dacă aveți ceva de spus – lăsați comentarii și puteți câștiga un voucher de 50 de euro pe care să-l folosiți pe site-ul Himalaya.

Sănătate multă!

2 comentarii

  1. Produsele Himalaya sunt bune pentru ca sunt naturiste si reusesc sa salveze ficatul si rinichii- organele cele mai expuse prin consumul medicamentelor clasice !

    Apreciază

  2. Vali Crintea · · Răspunde

    ma bucur ca ai gasit produsul care are efectul maxim pentru restabilirea starii tale de bine !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Iuliana Condrea, Psiholog

Incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel