Invitatie in lumea TeXtilelor


E toamna. Frig, vant, ploi – coafura rezista! Dar vestimentatia? Oare avem piesa de rezistenta a sezonului? Ei bine, dupa un sezon de vara in care am avut parte de culori delicioase si pline de viata ne asteapta o toamna eleganta, in tonuri de rosu aprins, bordeaux, pruna, fucsia. Dar si combinatii clasice de alb, negru, gri si albastru bleumarin, ne spun designerii. 🙂

Si cum nu puteam trece pe langa tendinte stam si ne intrebam: „Oare avem suficiente haine?” Si toate femeile raspund in cor: „Nuu, nu avem!” Si asta este o problema genetica; o spun din experienta, si poate confirma si cocosul casei care ramane masca atunci cand vocea suava a copilei graieste ca nu se imbraca cu bluza roz ca nu mai e „la moda!” Da’ ce stiu ei, barbatii? si sa revenim la subiect…

Carrefour ne-a ghicit gandurile si ne intampina cu o colectie de toamna pornind de la piesele care constituie baza garderobei de zi si terminand cu cele destinate weekend-urilor, evenimentelor de tip cocktail sau intalnirilor informale. Si, surpriza, in catalogul de toamna TeX gasim hainute si pentru soti si copilasi.

Asa ca mi-am permis sa visez la o zi de shopping cu familia, si pentru ca in vis imi pot permite orice, nu am rezistat tentatiei de a-mi forma cate o tinuta pentru fiecare zi. Asta ca sa mai inlatur monotonia asternuta de ploaia care-mi bate-n geam.

Cum spuneam… E luni. Si pentru ca lunea nici iarba nu creste, eu vreau sa stralucesc! Vreau sa zambesc si sa simt raze de soare, chiar daca ele nu exista. Am nevoie de o tinuta vesela. Iar rosul este perfect.

Tinuta 1

Marti
Sunt optimista si increzatoare. 🙂

Tinuta nr 2

Miercuri
O zi frumoasa, cu putin soare

Tinuta 3

Joi
O dimineata racoroasa dar placuta

Tinuta 4

Vineri
Vinerea este o zi in care ma bucur ca saptamana se sfarseste, ca pot petrece mai mult timp cu cei dragi… Sa fie vineri!
Tinuta 5

Sii week-eendd… am ales cate o tinuta pentru fiecare membru al familiei. M-am simtit generoasa. 🙂
1186816_361964917268054_149815659_n-horz

Pentru mai multe tinute inspirate, dar si pentru accesorii elegante, va invit sa rasfoiti catalogul si sa vizitati magazinele Carrefour.  Ii multumesc Andreei pentru aceasta ocazie in care m-am simtit exact ca la o sesiune de shopping si va doresc Cumparaturi placute!

Cu drag,

Adriana

Lasă un comentariu

Iuliana Condrea, Psiholog

Incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel