Covera- micul meu succes in gradinarit


Sa locuiesti la curte este un mare plus. Daca ai noroc si de gradina… deja este un dar din partea Celui de Sus. Nimic nu se compara cu oaza ta de liniste si rasfat si cu gradina plina de legume gustoase si sanatoase. Eu am avut norocul sa cresc la curte si am avut cea mai frumoasa copilarie, apoi- alaturi de bunica -am descoperit gradinaritul. De atunci indragesc si iubesc fiecare petala de floare si fiecare copacel inflorit, din curtea mea.

Daca iarna gradina pare pustie, primavara totul se inverzeste si prinde viata ca prin magie. Magie este si atunci cand sadesti un pumn de seminte de fasole, de exemplu, si drept rasplata din partea lor primesti nu un pumn de boabe, nici doua, ci un sac intreg. Merita investitia? Eu zic ca da! Si-n plus, gradinaritul este o metoda excelenta de relaxare. Cel putin la mine functioneaza. 😀

 

Visul meu este sa am muulte gladiole frumoase care sa-mi parfumeze vara si toamna, an de an, si pentru ca acest vis sa devina realitate este nevoie doar de un pas. Acela de a cumpara bulbi de calitate, la cel mai bun pret. Si, cum imi place sa fac cumparaturile online, am gasit un magazin cu foarte multe produse utile la preturi avantajoase.

covera

Imi plac magazinele online deoarece totul decurge simplu si rapid. In cateva minute imi aleg produsele de care am nevoie si peste o zi, doua, le primesc la usa. Fara stres si batai de cap. Tu cumperi online? Daca da, si ai si gradina, sau poate vrei sa le faci bunicilor o surpriza si sa cumpari pentru ei diverse seminte, flori sau produse, te invit pe Covera.ro deoarece acolo gasesti tot ce ai nevoie pentru a avea succes in gradinarit!

4 comentarii

  1. puteti planta in jardiniere verdeturi pentru mancarica 😀

    Apreciază

  2. si eu ❤

    Apreciază

  3. Am avut de la soacra dar am sa cumpar trandafiri de la Covera.ro si probabil ca si ceva seminte. Va doresc bafta cu gradina si poate reveniti cu impresii dupa cumparaturi 🙂

    Apreciază

  4. nu, ca am antrenament :))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Iuliana Condrea, Psiholog

Incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel