Mobile Vet – prietenul prietenului tău


Cel mai bun prieten al omului, câinele, îmi demonstrează de fiecare dată cât adevăr există în aceste vorbe; el chiar este cel mai bun prieten! Am 3 câini – care mereu mă uimesc cu inteligența lor; o fată, care acum are 14 ani, și care a fost cam năzdrăvană la tinerețe. A avut parte de evenimente nu tocmai plăcute, de la accidente de mașină până la spintecat burta și picioarele în gardurile vecinilor, plus muuulte alte năzbâtii. Așadar, ea este Goofy, blonda familiei.

IMG_0460

Urmează Max, care a fost abandonat de mic pe stradă. Era atât de mic încât nu-i dădeam prea mari șanse de supraviețuire, iar acum e șeful curții.
IMG_0477

Și mezinul, Beny, pe care l-a adus fata mea, și pentru care a plâns două ore până l-am acceptat.
IMG_0457

Beny, deși e mic, e foarte încăpățânat. Ascultă doar de fii-mea. Ea este cea care îl plimbă, hrănește, alintă, iar el este în culmea fericirii. Iar în momentul în care intervenim noi, adulții, în calea fericirii lui, avem parte de mârâieli.

Îi iubim pe toți trei la fel de mult, îi alintăm și răsfățăm, iar ei își arată iubirea față de noi așa cum știu ei mai bine. Faptul că sunt necuvântătoare nu-i împiedică să-și exprime sentimentele prin gesturi și priviri cu înțeles, în fața cărora pur și simplu te topești. Nu-i așa? 😀

Din acest motiv îi considerăm ca parte din familie și le oferim toată atenția, iar sănătatea lor este foarte importantă. Cine își dorește un prieten bolnav? Nimeni! De aceea apelez la serviciile profesioniștilor atunci când este nevoie. Așa am descoperit clinica veterinară Mobile Vet, locul unde o echipă de medici cu suflet mare te întâmpină cu  experiență, dedicare și pasiune față de meseria pe care o au, iar tu primești siguranța că prietenul tău se află pe mâini bune. Clinica se află în sectorul 2 al capitalei, este dotată cu aparatură medicală de  ultimă generație și oferă o gamă largă de servicii iar programul este de luni până duminică – atât la sediu cât și deplasare la domiciliu. Când ai un astfel de prieten năzdrăvan, e bine să fii pregătit tot timpul.

vet

Îmi amintesc de coșmarul trăit în urmă cu câțiva ani, când, așa cum v-am spus la început, Goofy s-a înfipt la propriu într-un gard de fier – pe o ploaie torențială – iar privirea ei, în secundele în care reușea să deschidă ochii, nu spunea decât lasă-mă, n-am scăpare… A fost oribil! 😦 Iar iubitorii de animale știu cât de important este un ajutor în astfel de situații. A urmat o perioadă în care a avut nevoie de îngrijire specială și multă, multă iubire, și doar cu ajutorul profesioniștilor am trecut cu bine peste.

Clinica veterinară Mobile Vet este non stop alături de iubitorii de animale, dar nu vă doresc să aveți parte de evenimente nefericite, așa că vă doresc multă sănătate vouă și micuților prieteni și să le treceți pragul cât mai rar cu probleme serioase, dar destul de des pentru frumusețe. Clinica oferă, pe lângă cele necesare în cazuri de urgență ( analize, intervenții chirurgicale, vaccinări etc. ), și servicii de cosmetică veterinară iar prețurile sunt de nerefuzat.

vet3

 

 

Așadar, aveți grijă de animăluțele voastre pentru că ele vă iubesc necondiționat!

vet2

2 comentarii

  1. Ce draguti sunt :*

    Apreciază

  2. Aproape de zona mea. Poate mergem la un tuns 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Iuliana Condrea, Psiholog

Incurajare, acceptare, sustinere

Everything But The Music

The classics for those who like their music great and their sense of decency...not that much.

Books Around The Table

A potluck of ideas from five children's book authors and illustrators

despresunfood

Gateste sanatos cu Sun Food!

Minunile din gradina mea

Despre familia mea,copiii mei,gradina mea.......despre ceea ce ma face fericita

innovadbaby

Informatii utile pentru parinti in vederea alegerii si utilizarii corecte a articolelor pentru copii

Teatrul Masca Blog

un teatru altfel